Skip to main content

Wilt u ook zonnepanelen op uw dak?

Doorlopende actie

In de tijd dat Duurzaam Holten werd opgericht, waren zonnepanelen relatief kostbaar en veel installateurs nog onbekend met PV systemen. De gedachte ontstond een PV project te beginnen. Door schaalvergroting moesten er voordelen te behalen zijn. Voor levering en installatie kozen wij toen voor Independent Solar Systems. Wij hebben sinds 2011 goede ervaringen opgedaan met deze leverancier, wat betreft prijzen, garantie en kwaliteit van installatie en service.

Recent heeft Duurzaam Holten weer een nieuwe samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Independant Solar Systems. De overeenkomst geldt alleen voor inwoners van Rijssen, Holten en directe omgeving. Lees hier de nieuwe Samenwerkingsovereenkomst van Independent Solar Systems en DuurzaamHolten. Bekijk hier  de prijzen Goodwe vanaf 1-1-2021 en de prijzen SolarEdge vanaf 1-1-2021.

Wilt u voor de aanschaf van uw PV- system een bedrag lenen? Ook dat is mogelijk via een Duurzaamheid Lening onder zeer gunstige voorwaarden.

Voor wie is onze actie?

Deze inkoopactie is voor inwoners van Rijssen, Holten en directe omgeving. Daarnaast moet u Vriend zijn van Duurzaam Holten. Nog geen Vriend? U kunt zich altijd aanmelden hiervoor. Als Vriend doneert u jaarlijks minimaal 10 euro aan Duurzaam Holten. Hiermee ondersteunt u onze interessante acties en duurzame projecten.
Hebt u nog vragen? Stuurt u een e-mail naar: info@duurzaamholten.nl