PV

 

 

Inkoopactie Zonnepanelen:

 

De afgelopen vijf jaar hebben meer dan 160 huishoudens in Rijssen- Holten gebruik gemaakt van de gunstige voorwaarden die wij bieden. Ongeveer 2400 zonnepanelen zijn geplaatst, die bij elkaar jaarlijks meer dan 540.000 Kwh aan electriciteit opwekken! Dat brengt een vermindering in CO2 uitstoot van ongeveer 285 ton per jaar. Als je bedenkt dat de uitstoot voor het gemiddelde wagenpark in Nederland ca 220 gram CO2 per liter brandstof bedraagt, besparen wij hiermee jaarlijks evenveel CO2 als  30 personenauto’s die een rondje om de aarde rijden! 

 

Naast deze bijdrage aan onze  planneet, is het financieel aantrekkelijk om met een PV- systeem je eigen stroom op te wekken en te besparen op de jaarnota voor electra. Er is nog steeds een regeling van kracht, waarmee de BTW op de aangekochte materialen en de installatie kosten teruggevraagd kunnen worden. De investering in een PV- system verdient zichzelf daardoor in 8 tot 10 jaar terug. Dat is een rendement op het geinvesteerde bedrag van ca 10 tot 12%! Wilt u voor de aanschaf van uw PV- system een bedrag lenen? Ook dat is mogelijk via een Duurzaamheid Lening, die door de Gemeente Rijssen- Holten onder gunstige voorwaarden wordt verstrekt.

 

Met onze vaste leverancier Independent Solar Systems uit Deventer (Colmschate) hebben wij wederom een aantrekkelijke samenwerkingsovereenkomst gesloten.  

 

Wij hebben sinds 2011 goede ervaringen opgedaan met deze leverancier, wat betreft prijzen, garantie en kwaliteit van installatie en service.

 

 

 

Actie zonnepanelen
Dit najaar kunt u weer meedoen met een collectieve inkoopactie van zonnepanelen. Dit keer zijn het zwarte panelen tegen zeer scherpe tarieven.

 

- de prijzen in € / Wp zijn voor kleine systemen nagenoeg gelijk, voor grote systemen goedkoper. Exacte prijs is afhankelijk van aantal panelen en berekent ISS   graag voor u.

 

- voor Vrienden van Duurzaam Holten geldt nog steeds de garantietermijn van GoodWe omvormers van 10 jaar en de gratis verlengde garantietermijn tot 10 jaar op Steca en SMA blijft evenals de gunstige betalingsvoorwaarden 30%/ 70%  ipv. 50%/50% .
Interesse? Klik hier voor de actie.

 

 

 

Actie Warmtepompen

 

Wij zijn in onderhandeling over een collectieve actie voor ventilatiewarmtepomp. Hou de website in de gaten voor nadere informatie of kom op de streek- en duurzaamheidsmarkt van 1 oktober 2016!

 

Meedoen met collectieve acties
De collectieve inkoopacties zijn exclusief voor Vrienden van Duurzaam Holten. Wilt u ook Vriend worden? Meld u dan hier aan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en acties? 
Meld u aan voor onze nieuwsbrief of word vriend op Facebook.

Direct naar onze energieprojecten:
Inregelen CV
Warmtebeeldcamera
Warmtepomp
Lage temperatuurradiator
Energiezuinige woonhuisventilator

Zonne-energie PV-project Holten
Anders