Op 15 april en 7 oktober 2017 organiseren wij  weer in het centrum van Holten ons befaamde Streek- en Duurzaamheid Evenement

 

Wat vind je op het Streekevenement?
Het aanbod is altijd zeer gevarieerd. Van speltbrood, stekplantjes, eigen gemaakte jam, biologische zaden, groenten en fruit tot en met een gezondheidsplein en informatiestands over zonnepanelen, hergebruik van gereedschap, recycling van afval, e.d. Iedere editie kom je originele en innovatieve ideeën tegen om energie te besparen. Sinds een aantal jaren besteden we daarnaast veel aandacht aan Duurzame Mobiliteit;  vorig jaar was de primeur te zien van de Hyundai IONIC en de Toyota Mirai, naast de BMW i3 en 6 en elektrische Mountain bikes en fietsen; ook in 2017 zullen we weer veel nieuwe ontwikkelingen op dit gebied laten zien.


Meedoen als standhouder?

Tot twee weken voor het evenement kunt u zich nog als bedrijf of instelling aanmelden voor deelname aan het evenement. Een stand op de markt kost slechts  € 30,00. Meld u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Mieke Urff 06-33 08 33 66. Voor deelnemers aan de duurzame mobiliteit bel voor meer informatie met Rob Regoort 06-39551270.

Na uw aanmelding kijken wij of uw product of dienst past binnen het karakter van het evenement.


Bekijk hier de fotoreportage van het 10e Streekevenement (2016).
Deze dag was
een enorm succes met een keur van elektrische auto’s zoals de BMW i3 en i6, de allereerste Hyundai Ionic en de Toyota Mirai, een primeur voor nederland! Daarnaast waren er een keur aan duurzame heerlijke producten en vele nieuwe duurzame ontwikkelingen.

 

 

Hieronder staat een link naar een video van het streekevenement van april 2017:

https://youtu.be/Jg14iNhqB30