Weggooien is niet nodig, alleen ontbreekt het vaak bij mensen de tijd of handigheid. Dat is ook precies de insteek van het Repair Café Holten. Hier kun je kleine reparaties laten doen door één van onze vrijwilligers of je kunt het samen doen. Op deze manier wordt het hergebruik van apparaten of kleding gestimuleerd en voorkomen we dat goede spullen onnodig weggegooid worden. Het Repair Café is een landelijk initiatief. Dankzij onze vrijwilliger Mieke Urff is er nu dus ook één is in Holten.

Alles is welkom
Of het een kapotte dvd, jas, stofzuiger of radio is, alles is welkom bij het Repair Café.  Alleen specialistische apparatuur als computers en tablets kunnen we hier niet gerepareren. Reparatie is gratis, alleen voor nieuwe materialen als snoeren, stekkers en kant-en-klare kniestukken betaal je. Een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom.

 

Waar en wanneer?
Iedere eerste vrijdag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur Tuinstraat 2 in Holten (ingang Jeugdhonk Hole-10). 

Helaas komen de repaircafe’s van juni, juli en augustus in verband met de corona-crisis te vervallen. Het is niet zeker of we in september weer kunnen opstarten. Houd onze agenda, rechts op deze pagina, in de gaten.