Vriend worden van Duurzaam Holten? Klik dan op de blauwe button hier rechts van de pagina.

Oog voor onze aarde
Stichting Duurzaam Holten bestaat alweer drie jaar. Opgericht door dedrie enthousiaste Holtenaren Erna ter Steege, Rob Regoort en Marja Strobosch. “Hoe kunnen wij Holten en omgeving milieuvriendelijker maken en onze zorgen die we hebben over de aarde omzetten in zorgen voor de aarde? Hiervoor hebben we onze krachten en ideeën gebundeld in Stichting Duurzaam Holten. En dat doen we samen met iedereen die zijn steentje bij wil dragen”, aldus de initiatiefnemers.

Inmiddels bestaat de groep Duurzaam Holten uit een groot aantal vrijwilligers die zich inzetten voor een specifieke activiteit. En met succes! Zo organiseren we twee keer per jaar organiseren we het Duurzaamheidevenement,  is er jaarlijks een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen, werken samen met leerlingen van De Waerdenborch en we hebben de Buurtmoestuin opgezet.

Meedoen met Duurzaam Holten?
We hebben nog veel meer ideeën. En wellicht heeft ook u mooie ideeën? Laat het ons weten of sluit u aan bij Duurzaam Holten en word ook vrijwilliger. Wij horen het graag! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het laatste nieuws
Op de hoogte blijven van de activiteiten van Duurzaam Holten? Word vriend op Facebook, volg ons op twitter of meld u aan voor ons nieuwsbrief (rechts bij inschrijven nieuwsbrief uw emailadres invullen).