Actie Ventilatiewarmtepomp

Bespaar 30% op uw energie met de installatie van een ventilatiewarmtepomp

Heeft u er weleens aan gedacht uw woning energiezuiniger te maken? Voor een lagere energierekening, meer comfort thuis én een beter milieu? Duurzaam Holten biedt u de kans ruim 30% te besparen op het aardgas gebruik van uw woning. Dit door de installatie van een ventilatiewarmtepomp.

Voor wie?

Woningen in Holten e.o. die gebouwd zijn in de periode van 1980 - 2010 komen voor ons project in aanmerking. Voorwaarde is dat de woning beschikt over een mechanische ventilatie en dat deze unit in de buurt zit van uw cv ketel.

Aanmelden

De eerste aanmeldingen zijn binnen. Ook interesse? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij komen vervolgens bij u langs of de woning geschikt is voor deze vorm van energiebesparing. Ook kunnen we u adviseren over andere maatregelen zoals het isoleren van uw woning en subsidie mogelijkheden. Als blijkt dat een ventilatie- warmtepomp bij u mogelijk is krijgt u, geheel vrijblijvend, een voorstel van onze installateur.