Holten, 1 februari 2016 

 

 

 

Betreft: uitnodiging Streek- en Duurzaamheid Evenementen in Holten.

 

 

 

Geachte heer/mevrouw,

 

Graag nodigen wij u weer
uit voor het Streek- en Duurzaamheid Evenement op de Smidsbelt in Holten. De voorjaarsmarkt zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 30 april a.s. en duurt van van 10.00 tot 16.00 uur. Ook de datum van de najaarsmarkt staat al vast: deze markt zal op zaterdag 1 oktober 2016 plaatsvinden.

 

Met veel plezier kijken wij terug op de Streek- en Duurzaamheid Evenementen van de afgelopen jaren. Uit de evaluatie blijkt dat veel standhouders dit enthousiasme met ons delen. Voor
veel Holtenaren is onze markt inmiddels een vaste waarde geworden. Ook bezoekers uit de regio weten, dankzij de aankondigingen en artikelen in het (regionale) nieuws, de weg naar de Smidsbelt te vinden.

 

Wij hopen u te mogen verwelkomen als standhouder op onze markt. Uiteraard zorgen wij voor een goede publiciteit met als doel er weer een levendig en duurzaam evenement van te maken.

 

We verzoeken u om ons uiterlijk 1 maart a.s. te laten weten of wij op u mogen rekenen bij onze voorjaarsmarkt. Het is ook mogelijk om al aan te geven of u in het najaar van de partij wilt zijn.

 

 

 

Stuur ons a.u.b. een bericht met uw gegevens.

 

Bedrijfsnaam         :                                                .

 

Contactpersoon :                                           .

 

Email :                                                .

 

Telefoon      :                                                .

 

De kosten voor de standplaats zijn € 30,00. Dit is inclusief een kraam.

 

Met vriendelijke groeten
namens Duurzaam Holten,

 

 

 

Mieke Urff