BLOEMEN en GROENTEN VOOR IEDEREEN DIE MEE WIL DOEN

 

 

Aan de Industrieweg in Holten (op de ‘Kol’) zijn vrijwilligers van Duurzaam Holten al voor het 4e jaar actief met het bewerken van een stuk grond, dat uiteindelijk gebruikt zal worden voor woningbouw. Tot die tijd mogen we deze grond van de gemeente Rijssen-Holten gebruiken voor de realisatie van een tuin. Eerst heette de tuin “buurtmoestuin” maar de tuin is bedoeld voor iedereen in Holten en…….er is nu ook een bloemen-pluk-tuin. Vandaar de nieuwe naam:

 

“TUIN van DUURZAAM HOLTEN”

 

In de loop van de jaren is er al veel gebeurd, de ondergrond is losgemaakt, stenen zijn verwijderd. In 2015 is met steun van de stichting “de gevulde waterkruik” een heuse Afrikaanse watertank is gebouwd waarin we regenwater wordt opvangen voor de plantjes. 

 

Heb jij interesse of ben je gewoon nieuwsgierig? Dan kun je ook meedoen. Groene vingers zijn niet echt nodig maar als je wekelijks een paar uurtjes in de buitenlucht wilt werken en je sociale netwerk wilt vergroten of gewoon samen een kopje koffie of thee wilt komen drinken, dan ben je van harte welkom. Je kunt je aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.